Steun ons

Beste sympathisanten,

Voor de laatste keer gebruiken we als afsluiter van een schitterend 2022 het Acantus briefhoofd met het logo van ons jubileumjaar. Wij zijn zeer dankbaar voor uw steun die we tijdens ons jubileumjaar als Acantusfamilie mochten genieten.

Wat was in 2022.

De academische zitting op 20 februari was de officiële start van ons feestjaar. Daar werd tevens ons schitterend jubileumboek voorgesteld, dat nog steeds te koop is aan € 35 €.
Het feestweekend van 20-21-22 mei in de prachtige, authentieke spiegeltent CristalPalace met o.a. het koortreffen met de Beverse koren, het muzikale ontbijt voor de vrijwilligers van het vaccinatiecentrum, ons eigenste jaarlijkse koorfeest en de receptie op zondagnamiddag, was een echte voltreffer.
Onze 5-daagse jubileumreis naar Oostenrijk, een uitwisselingsproject met het koor Ton in Ton, bracht ons naar Wenen, Eisenstadt, Bratislava en Mörbisch met een gezamenlijk concert.

Het traditionele aperitiefconcert tijdens de Beverse feesten, aangekondigd met 2 flashmobs in De Warande, bracht opnieuw veel volk op de been.
Daarna stonden de repetities en het koorweekeinde in Lier op 24 en 25 september volledig in het teken van de novemberconcerten in de kerk van Haasdonk. Op het programma o.a. delen uit het Te Deum van Charpentier en de integrale versie van het Requiem van Mozart.

Wat komt in 2023.

Ook 2023 belooft een interessant jaar te worden. We verwachten tijdens het Pinkster-weekend een tegenbezoek van Ton in Ton en concerteren samen met hen op 27 mei.

Eind augustus kan u ook weer een spetterend Hemel aperitiefconcert verwachten.

En we bewandelen nieuwe muzikale wegen door onze samenwerking met het Harmonieorkest Beveren (150-jarig jubileum) op zaterdag 14 oktober (20.00 uur) en zondag 15 oktober (15.00 uur) in de kerk in Haasdonk.

Ook voor dit komende koorjaar hopen wij te kunnen en mogen rekenen op uw niet aflatende steun om op hoog niveau muzikaal ambassadeur te blijven van de gemeente Beveren en de verbondenheid die ontstaat door het musiceren.

Door overschrijving van € 25 wordt u steunend lid. Door overschrijving van minimum € 50 wordt u lid van ons erecomité. Overschrijven kan op het rekeningnummer IBAN BE12 4153 0072 7192 (BIC KREDBEBB) van Acantus.

Wij danken u van harte voor uw sympathieke en milde steun.