Steun ons

Geachte mevrouw,

Geachte heer,

Allereerst wensen wij u een gelukkig, gezond en natuurlijk ook muzikaal 2020.

Het voorjaar van 2019 stond zoals altijd in het teken van de voorbereiding van een hele reeks  concerten. Deze reeks begon begin mei met een dubbel optreden tijdens het korenfestival ‘Volkoren’ in Aarschot. Voor ons was dit de ideale testcase voor het concert dat we brachten in Utrecht, waar onze jaarlijkse koorreis ons dit jaar naartoe bracht. Na ons traditionele aperitiefconcert in de Hemel tijdens de Beverse feesten begon volop de voorbereiding van 4 concerten met de welbekende folkgroep Ishtar. Begin oktober verzorgden we met hen in CC Ter Vesten twee fantastische concerten met muziek uit de Balkan en in december werkten we opnieuw samen in 2 stemmingsvolle kerstconcerten. Mede dankzij uw zeer gewaardeerde steun werd dit dus opnieuw een zeer succesvol jaar.

De eerste helft van 2020 staat voor ons voornamelijk in het teken van onze deelname aan de World Choir Games begin van de maand juli in Gent en Antwerpen. Tijdens de World Choir Games meten meer dan 500 koren van over heel de wereld zich met elkaar in verschillende wedstrijdcategorieën maar worden er ook vriendschapsconcerten georganiseerd want als er iets is dat verbindend werkt, dan is het muziek. Of we er klaar voor zijn testen we met een concert in juni, samen met het koor ‘Ton in Ton’ uit Eisenstadt, Oostenrijk,  dat op dat moment bij ons op bezoek is. Vanaf september concentreren we ons opnieuw op het instuderen van nieuwe werken met reeds het oog op 2021.

Om al deze activiteiten weer tot een goed einde te kunnen brengen, zijn we dan ook zo vrij opnieuw een beroep te doen op uw financiële medewerking. Dit kan u doen door lid te worden of te blijven van het steuncomité van Acantus. Door storting van € 25 wordt u steunend lid. Door storting van minimum € 50 wordt u lid van ons erecomité.
Overschrijven kan op het rekeningnummer IBAN BE12 4153 0072 7192 BIC KREDBEBB van Acantus, Puitvoetstraat 66, 9100 Sint-Niklaas.

Wij danken u van harte voor uw sympathie en milde steun en kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op onze volgende concerten.